Dispozitive pentru masina folositoare pentru in sofer

 

Atunci cand sofam zi de zi prin traficul infernal, putem sa ne simplificam putin situatia si sa ne folosi de anumite dispozitive care ne aduc confort sau indicatii necesare.

Primul dispozitiv din aceasta lista este dispozitivul GPS. Pentru orice sofer poate fi util un astfel de gadget intrucat oricat de mult am cunoaste o zona, el ne poate calcula distante optime sau rute mai scurte si totodata ne poate indica portiuni de drum unde sunt accidente sau ambuteiaje, pentru a ne reorienta din timp si pentru a le putea evita.     Preturile pentru un astfel de sistem au scazut simtitor, deci este destul de accesibil. Companiile de inchirieri auto Bucuresti pun la dispozitie persoanelor care solicita, la inchirierea unei masini, un astfel de dispozitiv. Unele masini sunt chiar echipate cu dispozitive de navigatie.

Un alt dispozitiv destul de util pentru soferi este camera video. Din ce in ce mai multi soferi isi echipeaza masina cu o camera video care poate captura toate evnimentele din trafic. Chiar ai in cazul unui accident, aceasta camera video se poate dovedi extrem de utila atunci cand nu reusesti sa ajungi la o intelegere amiabila cu celalat participant la trafic.   Camerele video pentru masini au devenit extrem de accesibile, deci iti poti achizitiona fara eforturi financiare foarte mare un astfel de dispozitiv.

Un alt gadget care ne-a atras atentia este iRadar. Prin intermediul acestui dispozitiv care se conecteaza la telefonul mobil smartphone putem sa aflam rutele pe care sunt amplasate aparate radar si putem sa avem o evidenta a acestora precum si locatiilor lor. Dimensiunile lui sunt mai reduse decat cele ale unui aparat radar standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *